Personal Training

5/5

Je traint:

De trainingen bij Weekers Personal Training zijn altijd veelzijdig en afwisselend. Er wordt tijdens de training altijd gewerkt aan een fitter, sterker en gezonder lijf. 

We bieden ook specifieke, gerichte training aan:

Alles al geprobeerd? Met de gerichte en persoonlijke aanpak van Weekers Personal Training bereik je écht resultaat. Onze klanten zijn het bewijs! Ook mensen die het gevoel hebben echt niet verder te komen en alles al te hebben geprobeerd, bereiken resultaat waar ze versteld van staan.

Het gaat je lukken! Of je nu een paar kilo kwijt wil of echt een heleboel wilt afvallen. Voor iedereen is het haalbaar om op een verantwoorde en duurzame manier vet te verliezen en dat gewicht er vervolgens ook af te houden.

Afvallen en afblijven! Naast specifieke training die helemaal op jou persoonlijk is afgestemd, is voeding en leefstijl ook erg belangrijk. Een gezond eetpatroon heb je nodig om af te vallen en niet te gaan jojo-en. Hierin wordt je persoonlijk begeleid en leer je op een leuke manier met eten en bewegen om te gaan.

In balans afvallen. Afvallen werkt alleen als dit op een manier gebeurt waarbij je lichaam in balans wordt gebracht. Tijdens dit proces leer je je lichaam op een andere manier kennen en leer je wat voor jou wel en niet werkt. 

Geen crash dieet! Als je een crash dieet volgt, komt je lichaam in shock. Wanneer je daarna je oude eetpatroon weer oppakt, vliegen de kilo’s er weer aan. Dat werkt niet en doen we dus niet.

Alles al geprobeerd? Met de gerichte en persoonlijke aanpak van Weekers Personal Training bereik je écht resultaat. Onze klanten zijn het bewijs! Ook mensen die het gevoel hebben echt niet verder te komen en alles al te hebben geprobeerd, bereiken resultaat waar ze versteld van staan.

Het gaat je lukken! Of je nu een paar kilo wilt aankomen of een totale metamorfose wilt bereiken. Het is mogelijk om op een verantwoorde en duurzame manier aan te komen en dat gewicht er vervolgens ook aan te houden.

Meerdere klanten zijn je al voorgegaan. Mensen die (extreem) mager waren en heel weinig spierkracht hadden zijn aangekomen in gewicht en spiermassa. Daardoor zijn ze nu sterker en voelen ze zich beter. Het is echt mogelijk!

Aankomen en groeien! Naast specifieke training die helemaal op jou persoonlijk is afgestemd, is voeding en leefstijl ook erg belangrijk. Een gezond eetpatroon heb je nodig om aan te komen en dat gewicht ook te behouden. Hierin wordt je persoonlijk begeleid en leer je op een leuke manier met eten en bewegen om te gaan.

Ben jij echt mager en weet je zelf niet hoe je hier op een goede manier iets aan kunt doen? Kom dan trainen bij Weekers Personal Training. Je krijgt dan voedingsadvies en daarbij passende training. Tijdens dit proces leer je je lichaam op een andere manier kennen en leer je wat voor jou wel en niet werkt. 

Geen ongezond dieet! Het heeft geen zin om alleen ongezonde en vette dingen te gaan eten als je wilt aankomen. Daardoor wordt je lijf ongezond en voel je je vaak slecht. Wanneer je daarna je oude eetpatroon weer oppakt, vliegen de kilo’s er weer af. Dat werkt niet en doen we dus niet.

Iedereen kan fit worden. Wil je graag meer uithoudingsvermogen? Wil je gedurende de dag gewoon meer energie hebben en overhouden voor leuke dingen? Wil je er graag iets aan doen maar zakt de moed je in de schoenen bij het denken aan alleen buiten rondjes rennen of op een loopband staan? Bij Weekers Personal Training heb je een stok achter de deur om er ook écht werk van te maken op een leuke, afwisselende en effectieve manier.

Wil jij ook graag meer zichtbare en grotere spieren? Droom je van meer spiermassa en wil je er ook sportiever en fitter uit zien? Kom dan training volgen bij Weekers Personal Training. Hier wordt specifiek gekeken naar jouw situatie en hoe je kunt groeien. Of het nu gaat om een gespierder lijf met bredere torso, sixpack en mooie benen of wellicht een stap richting Body Building.

Hulp nodig om net dat stapje verder te komen? Train je al langer en lukt het maar niet om een grens te doorbreken? Soms kom je door zelfstandig te trainen gewoon niet dat niveau verder. Met de juiste coaching en tips gaat het je gegarandeerd lukken om je doel te behalen! Vaak kun je dan zelfs meer dan je had gedacht.

Ben je stijf, onhandig in bewegen of heb je geen optimale coördinatie? Geen probleem. Tijdens de training krijg je de juiste begeleiding. Lukt een oefening niet meteen, dan blijven we het met geduld proberen. We bekijken samen wat goed gaat en hoe je je kunt ontwikkelen. 

 

Ben je snel moe? Heb je een zittend beroep? Wil je gezonder worden? Wil je weer lekker met de (klein)kinderen kunnen ravotten? Dan is dit echt iets voor jou.

Heb je snel last van blessures? Sterk aan met de trainingen en voorkom zo dat je een blessure of blijvende schade oploopt.

Naar mate je ouder wordt neemt je spiermassa af en kan bewegen en het ondernemen van alledaagse dingen moeizamer gaan. Door te trainen werk je aan het behoud van je spieren en vertraag je het verouderingsproces. Met onze aanpak merk je vrijwel direct resultaat. Je voelt je jonger en bewegen gaat soepeler en gemakkelijker. Daarbij heeft sporten een positief effect op je energie en humeur!

 

Om goed te kunnen revalideren en weer op je oude kracht te komen en misschien zelfs meer dan dat, is trainen vaak fantastisch voor je lichaam en geest.

Na een ongeval of operatie kan er sprake zijn van verlies van spiermassa, slechte doorbloeding en andere vervelende gevolgen. Door te gaan trainen onder professionele begeleiding krabbel je weer op en kun je je leven weer voluit leiden.

Naast lichamelijke klachten kunnen de geestelijke gevolgen in een revalidatietraject ook een enorme rol spelen. Met persoonlijke coaching tijdens te trainingen wordt er ook aandacht besteed aan je mentale gezondheid en weerbaarheid. Het resultaat hiervan is vaak dat je meer zelfvertrouwen krijgt, je meer in balans voelt en je sterker wordt. Veel mensen kunnen door trainen ook geestelijke trauma’s veel beter verwerken. Tijdens de training komt energie vrij die gezond is voor je lichaam en geest.  

Kom ook sporten!

Bij Weekers Personal Training sport je altijd verantwoord. Of je nu een speciaal doel hebt of gewoon lekker wilt trainen. Daarbij zijn goede coaching en voedingsadvies heel belangrijk.

Verbeter je gezondheid met Personal Training

Of je nu dik of dun, jong of oud, ziek of gezond, fit of onervaren sporter bent, trainen is goed voor je lichaam en geest. De voordelen:

    Krijg energie en meer zelfvertrouwen, een beter gevoel in je lichaam, wordt fitter en sterker. Merk positieve effecten aan je concentratie, humeur en motoriek. Je gaat merken dat je meer kunt dan je nu misschien denkt. 


    En dat voelt goed!